sunnuntai 1. joulukuuta 2013

The End

Tuskin minun mitään tarvitsee selitellä, kaikki ovat takuulla huomanneet blogin pienehkön uinahtamisen. Asia nyt vain on niin, ettei minusta ole bloggaajaksi. Olen liian laiska siirtääkseni usein kuvia koneelleni enkä osaa selittäkään mitään kinnostavaa. Blogin lukijamäärä ei koskaan kohonnut pilviin, joten tämän blogin tie päättyy tähän.
Minulla on vain yksi ongelma.
Miten Flickristä saa laitettua kuvia Pullip Suomeen? Siis niin kuin kuvana, ei linkkinä. Kun sitä kuvan osoitetta ei pysty kopioimaan.
Jos tuon saisi ratkaistua, voisitte yhä katsella kuviani Pullarista.
Jos joku ystävällinen sielu voisi/osaisi auttaa?

Nukeilta terveisiä. Sezelia kiittää ja kuittaa.

3 kommenttia:

  1. Hei! Tässä ohjeet, miten saat kuvia Flickristä Pullip Suomen foorumille.

    Avaa kuvasivu Flickrissä. Paina ikonia, jossa on nuoli ulos laatikosta (kun hiiren osoittimen laittaa sen päälle, tulee teksti "More ways to share"). Valitse kohta "Grab the HTML/BBCode" ja laita rasti ruutuun BBCode, ellei se tule automaattisesti. Valitse alasvetovalikosta koko, jonka suurin pituus ei ylitä 650 (Medium 640 on todennäköisesti paras). Kopioi kooditeksti Notepadiin tai johonkin tekstinkäsittelyohjelmaan Ctrl+C (kopioi) ja Ctrl+V (liitä) -komennoilla. Nyt kopioi kooditekstistä ainoastaan jpg-loppuinen nettiosoite, joka on img-osoittimien välissä.

    Pullip Suomessa paina viestissä ikonia "Lisää kuva". Liitä tuo em. nettiosoite [img]-osoittimien väliin. Esikatsele. Tada!

    Foorumillahan on Testimaa, jossa voit huoletta kokeilla liittämistä.

    VastaaPoista