keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Castle in the air

Otsikko taas ihan tuulesta tempaistu.
Jes, uusi lukija! Kiitos myös kommenteista. Anteeksi, en taaskaan ole ehtinyt postata... Ja toinen anteeksi siitä, että saatte aina vain vanhoja kuvia. Kun niitä on tallentunut tuonne kameraan ja ei ihan hyviä shootteja viitsi olla käyttämättä. Mutta tämä on luultavasti toiseksi viimeinen vanhoista kuvista koostuva shootti.


Jep, trampoliinillahan neiti kävi hyppimässä! Hiukset kyl sähköistys ihan kauheasti...





Tämäkin oli tosi lyhkänen shootti. Jälleen anteeksipyynnön paikka. Nämä siis on kuvattu ihan meidän pihalla.

Sezelia & Romilda

8 kommenttia:

  1. Suloisia kuvia niiden vähäisyydestä huolimatta! Aww, Romilda trampoliinilla <3 Tuollaisten kuvien ottaminen on kyllä vaikeaa, mutta olet onnistunut kivasti :) Toivottavasti pian sitten uudempia kuvia ~

    > mylittleplasticworld.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! Juuh, sain kuin sainkin tuollaisen "hyppykuvan" otettua. Uudempia kuvia tulee kyllä vielä, olen jo kuvatarinankin suunnitellut niin sen sitten ainakin kävisin lähiaikoina kuvaamassa. Yksi postaus metsäkuvia tulee vielä, mutta sitten saa uudempia!

      Poista
  2. Romilda on ihanan näkönen trampalla! <3

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana blogi! : 3 Sun nukke on niin sulonen! <3 Rakastan muutenki hazune miku pullippia ni noi meikit sopii sille tosi hyvin ja hiukset on tosi söpöt! > w < Ja liityin tietty lukijaks. ; ))) Tosi kivoja kuvia ja kaikkee~

    Pullip-blogini~ http://eltsunpullipblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kauheasti! Kiva kun tykkäät. Kurkkasin blogiisi. =D

      Poista
  4. Romilda oli niin ihana n hellyyttävä jotenkin siinä kuvassa, jossa hyppäsi ilmaan. Pidin siitä kuvasta paljon. Muutin kuvat olivat söpöjä :)

    VastaaPoista